Αρχική > Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Τι προσφέρουμε
Web hosting
Αναλαμβάνουμε να φιλοξενήσουμε την ιστοσελίδα σας στο πλάισιο της γενικότερης ανάληψης από μερους μας της συντήρησης του έργου. Έτσι δεν θα έχετε το επιπλέον άγχος εύρεσης και ανανέωσης του Web hosting. Έτσι δεν διατρέχετε τον κίνδυνο λήξης του χρόνου ενοικίασης λόγω αμέλειας και εξασφαλίζετε ότι το website σας θα είναι πάντα Online
Πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
Το SSL είναι μια κρυπτογράφηση που κωδικοποιεί τα δεδομένα που ανταλλάσονται μεταξύ του client και του server προστατεύοντας ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Στην περίπτωση που μία σελίδα έχει ως αντικείμενο την ηλεκτρονική αγοραπωλησία (e-shop)και ζητάει από τον επισκέπτη να εισάγει προσωπικά στοιχεία και δεδομένα πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών για την πραγματοποίηση της συναλλαγής, το SSL είναι απολύτως αναγκαίο.
Responsive Website

Μία ιστοσελίδα για όλες τις συσκευές. Η ιστοσελίδα σας θα μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα στις οθόνες των διαφόρων συσκευών (smartphones, tablets, PCs) χωρίς να χρειάζεστε ειδική έκδοση για τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets.

Εύκολη πλοήγηση
Οι χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι σε θέση να καταλάβουν εύκολα τις λειτουργίες που προσφέρει για να μπορέσουν να πλοηγηθούν στο περιεχόμενο της. Η γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο που αναζητούν είναι πιο σημαντική για τους χρήστες από μια… εκπληκτική σχεδίαση.
E-commerce
Όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν πλέον να κάνουν τις αγορές τους από το διαδίκτυο. Η συχνότητα των διαδικτυακών αγορών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Η ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι τώρα πια ένα από τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνει ένας επιχειρηματίας στο χώρο του εμπορίου. Ένα e-shop σας επιτρέπει τη διεύρυνση της πελατείας σας αφού η επιχείρισή σας είναι προσβάσιμη από όλους. Επιπλέον δουλεύει όλο το 24ώρο, χωρίς μάλιστα να απασχολεί προσωπικό.
Web Apps
Πλέον μπορείτε να επιταχύνετε τη ροή της εργασίας σας και να γλυτώσετε χρόνο, χάρη στις ειδικές εφαρμογές που προσφέρουμε. Είναι σε μορφή ιστοσελίδας ώστε να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε τοποθεσία και από οποιαδήποτε συσκευή, άμεσα και γρήγορα. Μπορείτε να παίρνετε το γραφείο σας μαζί σας όπου και αν βρίσκεστε και να εξυπερετείτε τους πελάτες σας ή απλά να αυτοματοποιήσετε τη δουλειά σας και να γλυτώσετε χρόνο. Οι εφαρμογές που κατασκευάζουμε είναι:

 • Payroll
 • CRM
 • Shifts Organizer
 • Appointment Scheduler
 • POS
Υποστήριξη για ότι χρειάζεστε
Εάν έχετε απορίες ή τεχνικά προβλήματα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η υποστήριξη είναι το πιο βασικό κομμάτι της υπηρεσίας μας γιατί μαζί θα δημιουργήσουμε το τέλειο αποτέλεσμα για εσάς. Για την ιστοσελίδα σας οι αλλαγές (σε λογικά πλαίσια) είναι δωρεάν.
Ενημερώσεις πλατφόρμας
Οι ενημερώσεις των ιστοσελίδων είναι από τα πράγματα τα οποία οι πιο πολλοί παραμελούν. Αποτέλεσμα, sites τα οποία είναι γεμάτα ιούς, που κολάνε και παύουν να είναι λειτουργικά. H ενημέρωση της πλατφόρμας είναι απαραίτητη, για λόγους ασφαλείας και προστασίας του site σας από τυχόν κακόβουλες επιθέσεις και γενικότερα για την καλή λειτουργία του. Στην BlueCloudNet φροντίζουμε το Site σας να έχει εγκατεστημένες της τεέυταίες ενημερώσεις και να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.
Αντίγραφα ασφαλείας
Αναλαμβάνουμε να παίρνουμε αντίγραφα ασφαλείας του site σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όποτε μας το ζητήσετε. Το backup και η επαναφορά γίνονται σε μικρό χρονικό διάστημα. Έτσι, αν κάτι χαλάσει δεν χρειάζεται να ξαναγίνει όλη η δουλειά σας (και η δική μας) από την αρχή. Μπορέιτε πλέον να διαχειριστείτε το site σας χωρίς φόβο μήπως κάνετε κάποιο λάθος!
Τι διαδικασία ακολουθούμε

 • Γνωριμία με εσάς, την επιχείρησή σας, τα προϊόντα η (και) τις υπηρεσίες σας
 • Συζήτηση των στόχων και των απαιτήσεων σας
 • Ανταλλαγή απόψεων για την ιστοσελίδα και προτεινόμενες ιδέες
 • Συγκέντρωση υλικού για την ανάπτυξη του περιεχομένου
 • Δημιουργία και έγκριση προσχεδίου
 • Υλοποίηση ιστοσελίδας και τελική έγκριση
 • Φιλοξενία Ιστοσελίδας*
 • Υποστήριξη σε τυχόν απορίες και προβλήματα **
*Διαδικτυακή Φιλοξενία

Απεριόριστος χώρος στο δίσκο , απεριόριστη μεταφορά δεδομένων και δωρεάν domain name!

**Υποστήριξη
1. Εκπαίδευση
Προσφέρεται εκπαίδευση των ατόμων που θα αναρτούν περιεχόμενο στο site για να μπορούν να χειριστούν το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) διαδικτυακού τόπου.
Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) είναι μία εφαρμογή η οποία διευκολύνει τους χρήστες να οργανώνουν και να διαχειρίζονται το περιεχόμενο, το οποίο δημοσιεύεται στο διαδίκτυο. Όλες ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούν ένα CMS ανοικτού κώδικα, το WordPress . Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες παγκοσμίως με την πιο εκτεταμένη υποστήριξη με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και την ευχρηστία.
2. Διαρκής Υποστήριξη

banner4
Τεχνική κάλυψη σε οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να προκύψουν από την διαχείριση σε όλη τη διάρκεια χρήσης του διαδικτυακού τόπου. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τις ιστοσελίδες σας με στόχο την ικανοποίησή σας. Αν επιθυμείτε αλλαγές προχωρούμε σε αυτές και σταματάμε μόνο όταν εσείς μείνετε ικανοποιημένοι. Στόχος μας να προσφέρουμε υπηρεσίες τις οποίες θα μπορείτε ανεπιφύλακτα να συστήσετε.

Top